Mehut

Mehu on maukas janojuoma. Aloita aamu Eldoradon vitaminoidulla seitsemän hedelmän nektarilla ja saat hyvän startin päivään. Lasillinen tehojuomaa sisältää muun muassa A-, B-, C- ja E-vitamiineja sekä foolihappoa.

Mehujen raikas maku syntyy tuoreista, tarkoin valituista marjoista, hedelmistä ja vihanneksista. Mehuja on monenlaisia ja jokaiseen makuun: täysmehuja, nektareita, mehujuomia ja pillimehuja. Makuvaihtoehtoja on kymmeniä. 

Täysmehu on aina 100 % mehua

Täysmehu on tiiviisteestä valmistettu sataprosenttinen mehu. Siinä on tallella kaikki hedelmien omat ravintoaineet. Täysmehut ovat lisäaineettomia eikä niihin ole lisätty sokeria. Energia tulee hedelmien luonnollisista sokereista.

Sitruuna- ja limetäysmehuja käytetään tuoreiden hedelmien sijasta ruoanlaitossa ja leivonnassa. mm. salaattien, kastikkeiden, kakkujen, teen, kalan tai lihan maustamiseen. Ne sopivat hyvin myös muiden juomien kanssa. Lisää loraus sitruunatäysmehua teen tai kylmän mehun joukkoon ja nauti kirpakasta mausta. Todella sitruksisen juoman saat sekoittamalla appelsiinitäysmehua, ananas-mandariinijuomaa ja sitruunatäysmehua keskenään.

Nektareissa on runsaasti vitamiineja

Nektari valmistetaan täysmehusta, täysmehutiivisteestä ja/tai hedelmäsoseesta sekä vedestä ja sokerista ja/tai hunajasta. Se on täysmehua paksumpaa ja täyttävämpää jo sellaisenaan. Nektareiden hedelmäpitoisuus vaihtelee 25‒50 prosentin välillä. Sakean koostumuksen takia nektari sopii hyvin myös kastikkeeksi. Kokeile vaikka vaniljajäätelön tai juustokakun kanssa.

Mehujuomia moneen makuun

Eldoradon valikoimasta löytyy mehujuomia jokaiseen makuun. Yksi tykkää omenasta toinen appelsiinista, kolmas marjamehuista. Eri juomissa makuja on myös yhdistelty luovasti. Esimerkiksi päärynää, omenaa, appelsiinia sekä passionhedelmää yhdistelemällä saadaan aikaan herkullinen hedelmäjuoma.

Vitaminoituihin mehuihin on lisätty päivittäisen hyvinvoinnin kannalta keskeisimpiä vitamiineja, kuten A-, C- ja E-vitamiineja. Pirteä vitamiinijuoma sopii hyvin välipalaksi tai vaikka urheiluharrastuksen jälkeen.

Pillimehu houkuttaa kätevyydellään

Pillimehu on jokaisen lapsen suosikkijuoma. Ainoa ongelma on, minkä maun valitsee: metsämansikka, päärynä, vadelma vai appelsiini. Pillimehu on kätevä pakata mukaan retkelle tai nauttia välipalana koulussa tai harrastuksissa. Se sammuttaa janon niin isommalta kuin pienemmältäkin.

Jaa sivu