Tervetuloa Eldoradon maailmaan

Eldorado on suomalaiseen makuun tehty monipuolinen tuotesarja, jossa hyvä laatu kohtaa järkevän hinnan. Eldorado-tuotteet kehittyvät jatkuvasti ja elävät ajan hengessä. Tuoteperhe koostuu kattavasta valikoimasta kotimaisia ja ulkomaisia herkkuja, laadukkaita talous- ja elintarvikkeita niin tavallisille kuluttajille kuin ammattikeittiöillekin. Eldorado-tuotteista vastaa Tuko Logistics. Tutustu laajaan valikoimaamme!

Mikä Eldorado on

Eldorado on yhteispohjoismainen tuotemerkki, joka valittiin, kun sodassa kärsineen Euroopan ruokatilannetta helpottamaan alettiin tuoda säilykkeitä, erityisesti hedelmäsäilykkeitä. Eldorado-tuotemerkki oli luonteva valinta tuotemerkiksi, koska hedelmäsäilykkeitä oli mahdollista saada vain sodasta säästyneestä Etelä-Amerikasta, ”kultamaasta” - Eldoradosta. Suomessa Eldorado-tuotemerkki otettiin käyttöön laajemmin vuonna 1968, jolloin se laajeni säilykkeistä myös muihin tuoteryhmiin.

Nykyään Eldorado tarjoaa edullisesti runsaan valikoiman laadukkaita suomalaiseen makuun tehtyjä tuotteita: ruokatavaroita, juomia, tuoreita vihanneksia ja hedelmiä sekä lisäksi kodintarvikkeita. Jatkuvasti kasvavaan ja kehittyvään tuoteperheeseen kuuluu yli neljäsataa tuotetta. Eldoradon sinikeltainen merkki on tae laadusta ja aina edullisesta hinnasta. Suomessa korkean laadun varmistaa Tuko Logistics, joka vastaa Eldorado-tuotteiden hankinnasta ja tuotekehityksestä.

Jaa sivu