Broilerinfileepihvit

sipulipihvien tapaan
4 hengelle
4 broilerin rintafileetä
4 sipulia
2 rkl Eldorado rypsi- tai oliiviöljyä
4 rkl ruokakermaa
2 tl sokeria
1 tl Eldorado sinappia
½ tl kuivattua chiliä myllystä
suolaa
mustapippuria myllystä
Tarjoiluun
juustoista sipulipaistosta
Juustoinen sipulipaistos
4-6 keltasipulia lohkottuna
3/4 dl Eldorado oliiviöljyä
2 rkl margariinia
2 rkl Eldorado vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa
3/4 dl kuivaa valkoviiniä
2 tl Eldorado sinappia
1 pkt Eldorado pekonia
2 dl kermajuustoa raastettuna
1 dl sinihomejuustoa muruina
suolaa
mustapippuria myllystä

Broilerin pihvit:

Mausta broileri chilillä, suolalla ja pippurilla. Paista uunissa tai pannulla öljyssä kypsäksi.

Tee sipuliseos. Kuori sipulit ja viipaloi ne ohuenohuiksi paloiksi. Kuullota palat pannulla öljyssä miedohkolla lämmöllä kypsiksi. Mausta sokerilla ja jatka paistamista vielä noin minuutti. Kaada pannulle ruokakerma ja sinappi. Paista sekoitellen, kunnes kerma lämpenee. Mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi sipuliseosta paistetuille rintafileille.

Tarjoa keitettyjen perunoiden ja vihreän salaatin tai juustoisen sipulipaistoksen kanssa.

Sipulipaistos: 

Kuori ja lohko sipulit. Laita ne uunivuokaan öljyn, suolan ja pippurin kanssa. Paista 175 asteisessa uunissa noin 1 tunti.
Sulata margariini paistinpannulla. Lisää jauhot ja paista sekoitellen noin minuutti. Lisää ruokakerma ja valkoviini. Paista sekoitellen, kunnes kastike paksuuntuu (n. 5 minuuttia). Mausta sinapilla, suolalla ja pippurilla.

Kaada kastike vuokaan sipulien päälle. Paista pekonit pannulla ja lisää vuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja murusteltu sinihomejuusto. Laita päälle vielä hieman paprikajauhetta. Nosta paistos 250º uunin ylätasolle ja paista, kunnes juusto saa väriä ja sulaa hieman (n. 5 minuuttia).

Jaa sivu