Tuko Logistics

GRILLATTUA BROILERIA JA VIIKUNA-RUCOLAKUSKUSIA

kuskus

2 annosta

2 broilerin hunajamarinoitua rintafileetä tai minuuttipihviä
2 rkl Eldorado oliivi- tai rypsiöljyä

Kuskus:
1 dl Eldorado pinjansiemeniä
4 Eldorado viikunaa
2 dl täysjyväkuskusia
n. 2 dl kasvislientä
4 rkl Eldorado oliiviöljyä
1 tl Eldorado sinappia
½ tl mustapippuria myllystä
n. 4 dl rucolaa
n. 10 puolitettua Eldorado pisaratomaattia

Paista broilerit parila- tai paistinpannulla kypsäksi öljyssä ja peitä ne foliolla.

Tee kuskus broilerin kypsyessä. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla paistinpannulla. Sekoittele, kunnes siemenet saavat väriä. Nosta pinjansiemenet lautaselle jäähtymään ja kuutioi viikunat. Kiehauta kasvisliemi ja viikunapalat. Ota kattila pois liedeltä ja lisää kuskus joukkoon. Peitä kannella ja anna tekeytyä noin 5 min. Yhdistä öljy, sinappi ja pippuri. Kaada seos kuskusin joukkoon ja sekoita hyvin. Viimeistele ruoka rucolalla ja puolitetuilla pisaratomaateilla. Tarjoa broilerin kanssa.

Vinkki: Kuskusin nestemäärät ja annoskoot vaihtelevat eri merkkiä välillä. Tarkasta tarkat määrät pakkauksen kyljestä.