Suklaabrownie

75 g voita
½ dl kaakaojauhetta
2 Eldorado luomu kananmunaa
2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 dl puolikarkeita vehnäjauhoja
2 pussia Eldorado mantelirouhetta
50 g tummaa suklaata
1 tl kardemummaa

Lämmitä uuni 200 °C. Sekoita sulatettu voi ja kaakao. Lisää kananmunat ja sokerit. Sekoita.

Lisää jauhot ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Käännä varovasti sekaan mantelirouhe ja pieneksi hakattu tumma suklaa sekä kardemumma.Laita taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). Paista uunin keskitasolla 20‒30 minuuttia niin, että pinta on hieman rapea. Brownie saa jäädä sisältä tahmeaksi.

Tarjoile kermavaahdon tai vaniljajäätelön kera.

Jaa sivu