Reseptihaku

Hakutulokset termille "Kala"

Bouillabaisse

Kun ranskalaisessa keittiössä valmistetaan ruokaa, tärkeintä ovat taatusti tuoreet ja laadukkaat raaka-aineet. Ne korostuvat myös aidossa provencelaisessa kala-äyriäiskeitossa. Bouillabaisse (lausu ...

Causa

Causa on perulaisen keittiön klassikko. Sen voi koota kerroksittain tiiviiksi kakuksi, tai asettaa tarjoiluastiaan raitoina. Tähän voi jäädä koukkuun!  ...

Ceviche

Kylmän kalan polte houkuttelee cevichessä. Sitrusmehulla kypsennetty, chilillä ja tuoreella korianterilla maustettu raaka merikala on loistavaa kesäruokaa.  ...

Gubbröra eli ukkomössö

Gubbröra on ruotsalaisen kansankodin herrojen herkku, joka on seisovan pöydän vakio ja illanistujaisten huikopala näkkileivän ja snapsin kera. Me nostamme sillikaviaarin alkupalapöytään ja tarjoamm ...

Kalahampurilainen

Kalahampurilaisten juju on kalapuikot, jotka saavat seurakseen tuoretta salaattia, aromikkaita maustekurkkuja ja vivahteikkaan pehmeää cheddarjuustoa. ...

Kalatacot ja meksikolainen kaalisalaatti

Meksikolainen ruoka on katuruokaa parhaimmillaan. Kalatacossa Meksikon heleät maut juhlivat pehmeän tortillan sisällä: Lohta, avokadoa, korianteria ja tulista salsaa sekä raikasta kaalisalaattia. T ...

Moqueca de Camarão Kookos-äyriäispata

Äkkilähtö Brasiliaan käy koillisbrasilialaisen keittiön ylpeydenaiheen moquecan kautta. Ihanan täyteläisessä kookosmaidossa keitetyssä padassa maistuvat paistettu salottisipuli, aromikas valkosipul ...

Sivut